De diensten en producten van C. van Dee V.O.F. in Eck en Wiel

 

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten elektrotechnische installaties in woningen, utiliteitsbouw en bedrijfspanden. Daarnaast besteden wij grote zorgvuldigheid aan onderhoud, het voorkomen en oplossen van storingen. Wij willen altijd een goede werkende installatie garanderen en dat is alleen mogelijk met goede producten.

PEHA schakelmateriaal

Dit materiaal is er in verschillende uitvoeringen, van standaard naar zeer luxe. Alle producten zijn KEMA gekeurd en worden volgens de norm NEN 1010 gebruikt. Hoewel Peha schakelmateriaal ons huismerk is vormt ander schakelmateriaal voor ons bedrijf geen probleem.Wij kunnen al het schakelmateriaal leveren.

HAGER meterkasten

Al onze electrotechnische installaties worden aangesloten op ons huismerk HAGER. Wij gebruiken Hager omdat het kwalitatief uitstekende meterkasten zijn en zeer makkelijk in gebruik. Voor uitbreidingen van uw eigen meterkast kunt u ook bij ons terecht, wij vinden altijd een passende oplossing.

De installatie van Domotica systemen in Eck en Wiel

Ook voor domotica kunt u bij ons terecht. Dit is een systeem waarmee u op afstand uw electrotechnische installatie en uw verlichting kunt bedienen. Omdat er veel schakelingen gemaakt kunnen worden met dit systeem hoeft u minder schakelaars toe te passen in uw woning.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn altijd bereid om scholieren op te leiden zolang er plek is binnen het bedrijf. Wij vinden kennis van electrotechnische installatie zeer belangrijk. Onze branche staat nooit stil en er vinden continu nieuwe ontwikkelingen plaats. Wij begeleiden onze stagiair dan ook zorgvuldig.

Heeft u een storing, bijvoorbeeld in uw meterkast?
Bel dan onmiddellijk 06-51136984 (Chris) of 06-46636157 (Frank).